Точка зору

Як вам оновлена Смакота?

Зараз на кухні

На даний момент 156 гостей на сайті

Коментарі

RSS
Ласкаво просимо, гість!
Ім'я користувача Пароль:

Кефирная диета
(1 чол.) (1) гість
Дієти
  • Сторінка:
  • 1

ТЕМА: Кефирная диета

7 міс., 1 т. назад Кефирная диета #127

• Іванна
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
  • Постів: 4
Решила попробовать кефирную диету. Пока готовлюсь морально... Кефир все таки должен хорошо влиять на желудок
Может кто-то уже добился хороших результатов благодаря этой диете? сильно ли чувство голода? Какой кефир вы пили?

7 міс., 1 т. назад RE: Кефирная диета #128

• Юля
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
Якось пробувала таку дієту, 1.5 л. кефіру в день, витримала два дні.

П.С. Мабуть морально не дуже підготувалась...

7 міс., 1 т. назад RE: Кефирная диета #129

• Іванна
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
о, морально підготовка то важливо)) а ефкт був від 2-х днів на кефірі?

7 міс., 1 т. назад RE: Кефирная диета #130

• Юля
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
Може трішечки...але вага нічого не показала.

Якось треба буде ще раз попробувати...коли зберусь з силами

7 міс., 1 т. назад RE: Кефирная диета #131

• Lara!
  • Поза форумом
  • Administrator
  • Постів: 76
Дівчата, скажу вам як дієтчик зі стажем, всі обмежувальні дієти відновін в плані ваги. Важко чи не важко втриматись - це лише питання сили волі. А от відновлення попередньої ваги - це проблема. Я все-таки за зміну системи харчування. Я досить довго підтримувала систему Міріманової. Це вже я тепер така мудра і знаю, що це її система, а тоді я сама для себе вибудувала нехитрі правила. Як для мене, то це краще, ніж жорсткі обмеження і одноманітне харчування протягом певного періоду.
До речі, знаю, що таки кефірна дієте дієва і ще гречана, але ніхто не гарантує, що уже за 2 тижні все повернеться на свої місця.

7 міс., 1 т. назад Ві:RE: Кефирная диета #132

• Іванна
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
Lara! писав(ла):
Дівчата, скажу вам як дієтчик зі стажем, всі обмежувальні дієти відновін в плані ваги. Важко чи не важко втриматись - це лише питання сили волі. А от відновлення попередньої ваги - це проблема. Я все-таки за зміну системи харчування.

ой, а що це за система харчування? мені взагалі складно притримуватися системи, вся в бігах: 2 роботи, інститут ... Як завжди приходиш ввечері і наїдаєшся. результати видно на обличчі і фігурі тому вирішила робити хоча б кефірні дні (кефірчік можна брати з собою, зручні пляшки). тим більше він повинен на шлунок добре впливати, а кефіри з пробіотиками а-ля "біобаланс" добре на імунітет діють.
хоча, я з вами абсолюно згодна, що треба змінювати систему харчування. з чого почати?)

7 міс., 1 т. назад RE: Ві:RE: Кефирная диета #133

• Lara!
  • Поза форумом
  • Administrator
  • Постів: 76
Іванно, якщо робити 1-2 кефірні чи приміром яблучні дні на тиждень, то це дуже навіть корисно. Я говорила, що зле 2 тижні сидіти на яблучній, герчаній, кефірній чи будь-якій іншій монодієті, а потім почати знову їсти все.
А про систему Міріманової... Її ще називають системою "Мінус 60". Вона класна тим, що у того, хто по ній харчується, немає відчуття обмеженості, адже до 12 години дня їсти можна АБСОЛЮТНО ВСЕ. Потім уже наступають часи обмежень, але все одно голодною не будете. Плюс, обов'язковими є хоч якісь регулярні фізичні навантаження (не виснажливе щось, а те, що в радість) і догляд за шкірою, теж дуже приємний. Система дуже дієва.
Гості не можуть це бачити. Будь-ласка, залогуйтесь або зареєструйтесь, щоб побачити це.
Останнє редагування: 7 міс., 1 т. назад від Lara!.

7 міс., 1 т. назад Ві: RE: Ві:RE: Кефирная диета #134

• Іванна
  • Поза форумом
  • Fresh Boarder
Lara!, дякую дуже!)
  • Сторінка:
  • 1
Час створення сторінки: 0,20 секунд
first

last

start